Подорож до Луцька + екопарк « Аміла»

Подорож до Луцька + екопарк « Аміла» (1 день)

Від 750 грн.

07.00 Виїзд з м. Вараш

09.00 -12.00 Луцьк  Сучасна столиця Волині, яку іноді за велику кількість храмів називають “Волинським Римом”, є одним з найцікавіших міст України. Окрасою міста є Луцький замок (1340-1384рр.) з трьома збереженими вежами В’їздною (Любарта), Стировою (Свидригайла) і Владичою, а також залишками фундаментів церкви Івана Богослова (ХІІІ ст.). В місті також можна оглянути кафедральний костел св. Петра і Павла (1610р.), лютеранську кірху (1907р.), колишню синагогу (1626р.) та будинок, в якому проживала родина Косачів.

А на десерт Вас чекає “луцький будинок з химерами” скульптора Миколи Голованя, який прикрашений химерними скульптурами, візерунками і викликає щире захоплення в усіх гостей міста.

13.00 Екопарк “Аміла”  У с. Радовичі Турійського району працює єдина на Волині та чи не найбільша в Україні ферма, де вирощують оленів. Зараз стадо оленів налічує більше 500 голів (два підвиди латвійських оленів, альпійський та вергерський). На території екопарку також функціонує два ангари із ретротехнікою, де можна оглянути техніку воєнного часу та ретроавтомобілі. Запрошуємо Вас відвідати екопарк “Аміла”.

19.00 Виїзд в м. Вараш

Leave a Reply

Войти с помощью: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Завантаження Captcha...